67738179_2308078809275264_89513516962068

   Z.Gëzim Topçiu 

      Kryetari i Bashkisë

1/5
  • Në Sheqeras-Nj.Ad.Vreshtas , aty ky dy rrugët po marrin formën e plotë.

  • NJOFTIME
RAPORTI I PERFORMANCËS MALIQ 2019 
Businessmen

follow US

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Nis zbatimin në terren ujësjellësi rajonal i Pojanit

Pamje nga Mali i Valamarës

Mali i Valamarës ndodhet midis Maliqit dhe Gramshit në një ndër vargmalet më të bukura të Shqipërisë. Për vite me radhë, është një pikë kryesore e alpinistëve, sportistëve, por dhe turistëve në vendin tonë. 

Drejtoria e Pyje dhe Kullotave
PUNËT GJATË NJË JAVE

 

Tashmë projekti: Qëndra Komunitare dhe Kulturore -"Dhimitër Orgocka"- Maliq është gati !

27857760_1571886589561160_8096113506844465468_n
27857760_1571886589561160_8096113506844465468_n

27751558_1571757536240732_991988200470255738_n
27751558_1571757536240732_991988200470255738_n

27545518_1571757459574073_9097403313511779361_n
27545518_1571757459574073_9097403313511779361_n

27857760_1571886589561160_8096113506844465468_n
27857760_1571886589561160_8096113506844465468_n

1/9