Z.Gëzim Topçiu 

      Kryetari i Bashkisë
  • Bashkia Maliq vazhdon punën për përmirësimin e ndriçimit publik. Gjithashtu edhe pastrimi i kanaleve vaditëse 

  • NJOFTIME
RAPORTI I PERFORMANCËS MALIQ 2019 

follow US

Nis zbatimin në terren ujësjellësi rajonal i Pojanit

Pamje nga Mali i Valamarës

Mali i Valamarës ndodhet midis Maliqit dhe Gramshit në një ndër vargmalet më të bukura të Shqipërisë. Për vite me radhë, është një pikë kryesore e alpinistëve, sportistëve, por dhe turistëve në vendin tonë. 

PUNËT GJATË NJË JAVE

 

Tashmë projekti: Qëndra Komunitare dhe Kulturore -"Dhimitër Orgocka"- Maliq është gati !

Adresa: Bulevardi “Rinia” Maliq, Korçë                                    Tel.&Fax.+355 861 2 20 26                                     www.bashkiamaliq.gov.al

NR TELEFONI

Policia                   129

Zjarrfikësja          128

Zyra e Informacionit 

© Te gjitha te drejtat e rezervuara - Bashkia Maliq