top of page

Federata Kombetare e Pyjeve dhe Kullotave realizon takim pune ne Bashkine Maliq! Agjencia e Pyje-Kullotave Bashkia Maliq nje strukture drejt konsolidimit te plote!

18275044_1319479961468492_1710043782843123214_n
18275044_1319479961468492_1710043782843123214_n
press to zoom
18222259_1319480001468488_3520858670311042289_n
18222259_1319480001468488_3520858670311042289_n
press to zoom
18221796_1319480024801819_4000820078546985581_n
18221796_1319480024801819_4000820078546985581_n
press to zoom
18222454_1319480138135141_2898034671394891235_n
18222454_1319480138135141_2898034671394891235_n
press to zoom
18274680_1319480091468479_5772988394866913084_n
18274680_1319480091468479_5772988394866913084_n
press to zoom
bottom of page