top of page

Agjencia e Shërbimeve në bashki po punon në Shkollën 9-vjeçare Vloçisht dhe në "Rehabilitimin e kopshtit të fëmijeve e Qëndrës Shëndetësore Fshati Maliq" !

24058853_1513245668758586_824273410342975043_n
24058853_1513245668758586_824273410342975043_n
press to zoom
24862168_1513245665425253_6289377599787231854_n
24862168_1513245665425253_6289377599787231854_n
press to zoom
24301375_1513289275420892_2684040532598697464_n
24301375_1513289275420892_2684040532598697464_n
press to zoom
24232054_1513245618758591_7180860391124482631_n
24232054_1513245618758591_7180860391124482631_n
press to zoom
bottom of page