Agjencia e Ujitje Kullimi pranë Bashkisë Maliq , fillon nga puna për vendosjen e tombinove të dëmtuara dhe krijimin e vendkalimeve në fushë

31281391_1654692734613878_6496664860183494656_n
31281391_1654692734613878_6496664860183494656_n
press to zoom
31282259_1654692701280548_3059163054408204288_n
31282259_1654692701280548_3059163054408204288_n
press to zoom
31239317_1654692691280549_6938750662914080768_n
31239317_1654692691280549_6938750662914080768_n
press to zoom
31239446_1654692704613881_7202023198857101312_n
31239446_1654692704613881_7202023198857101312_n
press to zoom
31337909_1654692807947204_2567759340513525760_n
31337909_1654692807947204_2567759340513525760_n
press to zoom