• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
Bashkia Maliq vlerëson 16 Kapedanët e Gorës me titullin "Krenaria e Bashkisë " ( pas vdekjes) .
Bashkia Maliq vlerëson 16 Kapedanët e Gorës me titullin "Krenaria e Bashkisë " ( pas vdekjes) .

Te Paharruar Qofshin.

press to zoom

Me propozim të Shoqatës Beslidhja Gorare,Kryetarit Bashkisë,dhe Nj.Ad.Gorë,Këshilli Bashkiak Maliq nderoi 16 Kapedanët e Gorës me titullin,Nderi Krahines.

press to zoom

Këshilli i Bashkisë Maliq në bashkëpunim me projektin Bashki të Forta ka realizuar një Sondazh Online për mbledhjen dhe identifikimin e prioriteteve të qytetarëve që mund të përfshihen në buxhetin 2022-2024.

press to zoom
Bashkia Maliq vlerëson 16 Kapedanët e Gorës me titullin "Krenaria e Bashkisë " ( pas vdekjes) .
Bashkia Maliq vlerëson 16 Kapedanët e Gorës me titullin "Krenaria e Bashkisë " ( pas vdekjes) .

Te Paharruar Qofshin.

press to zoom
1/7

NR TELEFONI

Policia                   129

Zjarrfikësja          128

Zyra e Informacionit 

© Te gjitha te drejtat e rezervuara - Bashkia Maliq