top of page

Ambasadori i Suedisë në Shqiperi Z.Johan Ndisi sot në Bashkine Maliq ! Bashkëpunimi dhe sfidat e të ardhmes në fokus të takimit mes palëve !

22195357_1456990411050779_7966614890502510529_n
22195357_1456990411050779_7966614890502510529_n
press to zoom
22089860_1456990407717446_3112740514494072737_n
22089860_1456990407717446_3112740514494072737_n
press to zoom
22141136_1456990404384113_2140246068530791346_n
22141136_1456990404384113_2140246068530791346_n
press to zoom
bottom of page