Ambasadori i Suedisë në Shqiperi Z.Johan Ndisi sot në Bashkine Maliq ! Bashkëpunimi dhe sfidat e të ardhmes në fokus të takimit mes palëve !

© Te gjitha te drejtat e rezervuara - Bashkia Maliq

22195357_1456990411050779_7966614890502510529_n