Ambasadori i Suedisë në Shqiperi Z.Johan Ndisi sot në Bashkine Maliq ! Bashkëpunimi dhe sfidat e të ardhmes në fokus të takimit mes palëve !

© Te gjitha te drejtat e rezervuara - Bashkia Maliq

22089860_1456990407717446_3112740514494072737_n