Ambasadori i Suedisë në Shqiperi Z.Johan Ndisi sot në Bashkine Maliq ! Bashkëpunimi dhe sfidat e të ardhmes në fokus të takimit mes palëve !

© Te gjitha te drejtat e rezervuara - Bashkia Maliq

22141136_1456990404384113_2140246068530791346_n