top of page

Bashkia Maliq fillon nga puna për hartimin e projektit për Rivitalizimin Urban të Fshatit Drithas Lart dhe Rehabilitim të Kanalit të Rekës

32083149_1667293253353826_5444752164515741696_n
32083149_1667293253353826_5444752164515741696_n
press to zoom
32087192_1667293260020492_5256508438036348928_n
32087192_1667293260020492_5256508438036348928_n
press to zoom
32191864_1667293256687159_918123815857291264_n
32191864_1667293256687159_918123815857291264_n
press to zoom
31961433_1667293353353816_4796588711322058752_n
31961433_1667293353353816_4796588711322058752_n
press to zoom
31967991_1667293246687160_8040100545282703360_n
31967991_1667293246687160_8040100545282703360_n
press to zoom
bottom of page