top of page

Bashkitë pë Europën

Projekt i Komisionit të Bashkimit Europian dhe Ambasadës Spanjolle në Shqipëri. 
Java e Arteve Skenike Spanjolle në Shqipëri me këngëtaren Arianna Puello e grupin e saj në Maliq

33872711_1687005531382598_331437094314442752_n
33872711_1687005531382598_331437094314442752_n
press to zoom
33791074_1687005541382597_5737172478833197056_n
33791074_1687005541382597_5737172478833197056_n
press to zoom
33995393_1687010584715426_391729170905825280_n
33995393_1687010584715426_391729170905825280_n
press to zoom
33873816_1687005804715904_7012600327761297408_n
33873816_1687005804715904_7012600327761297408_n
press to zoom
33780018_1687005858049232_973824224516898816_n
33780018_1687005858049232_973824224516898816_n
press to zoom
33831278_1687009834715501_8628616446152278016_n
33831278_1687009834715501_8628616446152278016_n
press to zoom
bottom of page