top of page

Breshëri shkatërron prodhimin bujqësor në Njesinë Administrative Pirg dhe ne fshatin Zvirine ! Eshtë vërtet një fatkeqesi për fermerët më punëtorë të Bashkisë Maliq !

bottom of page