top of page

Ditë pastrimi sot në Bashkinë Maliq

22 Prilli është Dita Ndërkombëtare e Tokës, ditë në të cilën ndërgjegjësohen rreth 1 miliard njerëz, që në mënyra të ndryshme mundohen që t’i vijnë asaj në ndihmë. Ne kuader te Dites se Tokes edhe Bashkia Maliq organizoi nje aktivitet ndergjegjesues me administraten e Bashkise si dhe te gjitha njesite Administrative. Te gjithe u mblodhen per te pastruar, por fokusimi ishte perqendruar ne brigjet e lumit Devoll.  Por përse ta përqendrojmë një nismë të tillë vetëm në një ditë? Ne mund ta ndihmojmë planetin në të cilin jetojmë duke filluar me ndryshimin e zakoneve në të cilat janë pjesë e rutinës sonë

31046340_1649995478416937_6996029076917977088_n
31046340_1649995478416937_6996029076917977088_n
press to zoom
31123236_1649995345083617_2473888685616005120_n
31123236_1649995345083617_2473888685616005120_n
press to zoom
31081402_1649995475083604_8873162495188008960_n
31081402_1649995475083604_8873162495188008960_n
press to zoom
31069005_1649995558416929_4454317123916791808_n
31069005_1649995558416929_4454317123916791808_n
press to zoom
30742952_1649995428416942_1253395156325892096_n
30742952_1649995428416942_1253395156325892096_n
press to zoom
30741349_1649995611750257_1936454785007878144_n
30741349_1649995611750257_1936454785007878144_n
press to zoom
30723551_1649995351750283_8900100611672899584_n
30723551_1649995351750283_8900100611672899584_n
press to zoom
30707982_1649995548416930_7792159681081769984_n
30707982_1649995548416930_7792159681081769984_n
press to zoom
30716346_1649995468416938_904952332276465664_n
30716346_1649995468416938_904952332276465664_n
press to zoom
bottom of page