Dritë jeshile për "Planin e Pērgjithshëm Rregullues të Bashkisë Maliq ! Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë konfirmon financimin 

29694656_1626585620757923_2002565770884409934_n
29694656_1626585620757923_2002565770884409934_n
press to zoom
29594503_1626585624091256_2206088600873865377_n
29594503_1626585624091256_2206088600873865377_n
press to zoom
29594377_1626585647424587_1015609646869578236_n
29594377_1626585647424587_1015609646869578236_n
press to zoom