top of page

Duke inspektuar sot punimet në Godinën Administrative të Bashkisë Maliq . Shumë shpejt do të kemi përmirësim të sherbimit ndaj qytetarëve dhe zyrën me njê ndalesë aq shumë të domosdoshme

bottom of page