top of page

 Edicioni i 15-të i Festivalit Ndërkombëtar të Monodramës starton më datë 27 Maj 2018

Startoi sot Festivali Ndërkombëtar i Monodramës "Albamonono" -Edicioni i 15 ! Artistë nga Izraeli, Sllovakia, Ukraina, Polonia, USA, Serbi, dhe Shqipëria nga sot në Maliq, Korçë, Dardhë e Voskopojë . Suksese

33514144_1683971705019314_714378813672259584_n
33514144_1683971705019314_714378813672259584_n
press to zoom
33435283_1683942195022265_8497943483510685696_n
33435283_1683942195022265_8497943483510685696_n
press to zoom
33467299_1683939755022509_4814073368565252096_n
33467299_1683939755022509_4814073368565252096_n
press to zoom
33428411_1683939721689179_4890184415298191360_n
33428411_1683939721689179_4890184415298191360_n
press to zoom
33141857_1683939698355848_1730267801857294336_n
33141857_1683939698355848_1730267801857294336_n
press to zoom
33473233_1683939668355851_5435645197465681920_n
33473233_1683939668355851_5435645197465681920_n
press to zoom
33318292_1683939465022538_2081581244608413696_n
33318292_1683939465022538_2081581244608413696_n
press to zoom
bottom of page