top of page

Filloi puna për hapjen e kanaleve dhe vendosjen e tombinove në bllokun 24 pranë Pyllit të Fazanëve

40485004_1824005524349264_20
press to zoom
40479975_182400500101598
press to zoom
40429933_1824005051015978_16
press to zoom
1/1
bottom of page