top of page

Filloi sot puna për pastrimin e kanalit të Novoselës -Njesia Administrative Pirg !

Mbas kësaj ndërhyrjeje eleminohet dalja dhe dëmtimi i rrugës !

26167456_1533764883373331_1124419523376057043_n
26167456_1533764883373331_1124419523376057043_n
press to zoom
26167612_1533764903373329_3264843214129957745_n
26167612_1533764903373329_3264843214129957745_n
press to zoom
25348353_1519577218125431_5332235660024654803_n
25348353_1519577218125431_5332235660024654803_n
press to zoom
24991327_1519577244792095_6345201177795145743_n
24991327_1519577244792095_6345201177795145743_n
press to zoom
23755685_1502469459836207_7822516870931025067_n
23755685_1502469459836207_7822516870931025067_n
press to zoom
bottom of page