top of page

Fillon puna për ndërtimin e terenit sportiv në Shkollën e Mesme Sheqeras

Fillon puna për ndërtimin e terenit sportiv . Investimi është një bashkëfinancim i Bashkisë Maliq dhe World Vision .

32089199_1668356659914152_8363830831885582336_n
32089199_1668356659914152_8363830831885582336_n
press to zoom
32190922_1668356649914153_2208150267214430208_n
32190922_1668356649914153_2208150267214430208_n
press to zoom
32086797_1668356663247485_6689107677403938816_n
32086797_1668356663247485_6689107677403938816_n
press to zoom
bottom of page