top of page

Fillon puna për ngritjen e urës provizore (Tip Beli) në segmentin Zemblak -Zvezdë mbi lumin Devoll ! Faleminderit forcave të Ministrisë të Mbrojtjes Shqiptare dhe Forcave të Sigurisë të Kosovës për kontributin !

bottom of page