IDE DHE PROJEKTE, NGA JU!

Keni nje ide, nje projekt... ne forumin tone jeni te mirepritur, per ta diskutuar se bashku...

Get the Conversation Started
Be the first to post in this category.

NR TELEFONI

Policia                   129

Zjarrfikësja          128

Zyra e Informacionit 

ADRESA E BASHKISE

Bulevardi “Rinia” Maliq 
Tel.Fax:

+355 861 2 20 26

© Te gjitha te drejtat e rezervuara - Bashkia Maliq