Takim me Presidentin e Urdhrit te mjekut veterinar te Shqiperise me veterineret e Bashkise Maliq

2019-01-30 11.00.16
2019-01-30 11.00.16_edited
1/1

Takim me fermeret e fermave blektorale ne fshatin Gurisht dhe Drithas  

2019-02-15 12.37.19
2019-02-20 09.42.52
2019-02-20 09.43.35
2019-02-20 09.42.46
2019-02-20 09.42.29
2019-02-20 09.31.31
2019-02-15 12.37.31
1/1