top of page

Inspektim punimesh në fshatin Vloçisht -Njësia Administrative Libonik. 
Jam njohur me problematikat e banorëve dhe nevojën për shtesë në kanalizime

47320579_1940537606029388_88364770706839
press to zoom
47312232_1940537746029374_60985203567571
press to zoom
47211412_1940537672696048_63496443243003
press to zoom
47295569_1940537439362738_67135972459182
press to zoom
47187852_1940537666029382_39962125878207
press to zoom
47126126_1940537382696077_75129706663546
press to zoom
47164808_1940537596029389_77885997115391
press to zoom
47131752_1940537346029414_76234438609322
press to zoom
47121614_1940537399362742_48523022797614
press to zoom
1/2
bottom of page