top of page

Kopeshti dhe Qendra Shendetesore ne fshatin Veliterne, rikonstruksioni i Kopshtit dhe Qendres Shendetsore Kolanec dhe Qendra Shendetesore Sovjan po shkon drejt stabilizimit! Agjencia e Sherbimeve ne bashki po kryen punimet duke i kthyer ne sherbim te banoreve!

20476130_1399158056834015_743585765156749324_n
20476130_1399158056834015_743585765156749324_n
press to zoom
20294355_1398123310270823_8860012325541696377_n
20294355_1398123310270823_8860012325541696377_n
press to zoom
20375666_1399157916834029_6902828105891043887_n
20375666_1399157916834029_6902828105891043887_n
press to zoom
20294220_1397337137016107_4684562372923101916_n
20294220_1397337137016107_4684562372923101916_n
press to zoom
20292682_1399157976834023_3911704689240470824_n
20292682_1399157976834023_3911704689240470824_n
press to zoom
20246230_1397337133682774_7953200574960971989_n
20246230_1397337133682774_7953200574960971989_n
press to zoom
20264918_1397337117016109_5006993204392325106_n
20264918_1397337117016109_5006993204392325106_n
press to zoom
20264527_1398123300270824_6241371887754303559_n
20264527_1398123300270824_6241371887754303559_n
press to zoom
20264665_1398123296937491_7403571734068265577_n
20264665_1398123296937491_7403571734068265577_n
press to zoom
bottom of page