top of page

Kryeministri i Shqipërisë Z.Edi Rama dhe Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Z.Damian Gjiknuri, shoqeruar nga Kryetari i Bashkise Maliq Z.Gezim Topciu, inspektuan sot digën e Hidrocentralit të Moglicës !

23517494_1492275104188976_5987513745407863295_n
23517494_1492275104188976_5987513745407863295_n
press to zoom
23561354_1492275334188953_3713407854112456089_n
23561354_1492275334188953_3713407854112456089_n
press to zoom
23472072_1492275224188964_4292730272431003996_n
23472072_1492275224188964_4292730272431003996_n
press to zoom
23472367_1492275350855618_4314363029523918504_n
23472367_1492275350855618_4314363029523918504_n
press to zoom
23472269_1492275214188965_5962318452778963875_n
23472269_1492275214188965_5962318452778963875_n
press to zoom
23435180_1492275194188967_1708505326230707484_n
23435180_1492275194188967_1708505326230707484_n
press to zoom
23434905_1492275290855624_7095402128908846376_n
23434905_1492275290855624_7095402128908846376_n
press to zoom
23435259_1492275100855643_6004583510594959937_n
23435259_1492275100855643_6004583510594959937_n
press to zoom
23435238_1492275440855609_5589821291371521811_n
23435238_1492275440855609_5589821291371521811_n
press to zoom
bottom of page