top of page
gezim topciu.jpg

Biografia

Gëzim Ali Topçiu ka lindur më 3 Janar 1967.

 

Ka përfunduar shkollën e Mesme Maliq në vitin 1986.

Ka kryer studimet e larta  në Institutin e Lartë Bujqësor  Korcë,  në vitet 1986-1990.

 

Ka punuar si specialist bujqësie  në Ndërmarrjen e Kullotave Korçë në sektorët Vreshtas, Pojan, Liqenas, Moglicë në periudhën 1990-1995.

Ka pasur biznes privat në periudhën 1995-2000.

Nga viti 2000 e në vazhdim Kryetar i Bashkisë Maliq.

 

 

 

Është i martuar me Znj.Filloreta Topçiu dhe ka dy fëmijë, Joriana dhe Raldo.

 

 

Karriera Politike:

·         Anëtar i Partisë Socialiste që prej vitit 1995, e që prej atëhere është zgjedhur në pozicione të rëndësishme  në strukturat e kësaj partie.

·         Kryetar i Partisë Socialiste Bashkia Maliq

·         Anëtar i Kryesisë të Partisë Socialiste të Rrethit Korçë 

·         Sekretar i Partisë Socialiste të Rrethit Korçë 

·         Anëtar i Asamblesë Kombëtare Partia Socialiste 

·          

Trajnime:

·         Autonomia Vendore dhe Decentralizimi

·         Menaxhimi Financiar

·         Menaxhimi i Ujësjellës - Kanalizimeve

·         Trajnime të ndryshme në kuadër të Pushtetit Lokal

bottom of page