top of page

Me unionin e gazetarëve të Qarkut Korçë për urimin e fund vitit ! Falenderim për lajmin e përçuar tek qytetarët dhe problematikat e ngritura !

26111981_1532868980129588_8103348023873677558_n
26111981_1532868980129588_8103348023873677558_n
press to zoom
26047371_1532868966796256_25861425016211448_n
26047371_1532868966796256_25861425016211448_n
press to zoom
25994527_1532868986796254_3377968919157877193_n
25994527_1532868986796254_3377968919157877193_n
press to zoom
26113734_1532868983462921_5398893116541551104_n
26113734_1532868983462921_5398893116541551104_n
press to zoom
bottom of page