top of page

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Z.Niko Peleshi ka qënë këtë pasdite në Fshatin Vreshtas ! Në fokus problemet e bujqësisë dhe bashkëqeverisja me komunitetin !

23844519_1503703979712755_8080344768833574490_n
23844519_1503703979712755_8080344768833574490_n
press to zoom
23905179_1503704196379400_6960451895625341674_n
23905179_1503704196379400_6960451895625341674_n
press to zoom
23795753_1503703969712756_4682812243523435263_n
23795753_1503703969712756_4682812243523435263_n
press to zoom
23843499_1503704006379419_1505199314403687934_n
23843499_1503704006379419_1505199314403687934_n
press to zoom
23915946_1503704303046056_7571361121438523632_n
23915946_1503704303046056_7571361121438523632_n
press to zoom
bottom of page