top of page

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Z.Niko Peleshi, i shoqëruar nga Prefekti i Qarkut Korçë Z.Dhori Spirollari dhe deputeti Z. Ilir Pendavinji sot në Bashkinë Maliq për tu njohur me dëmet e shkaktuara nga rreshjet e ditëve të fundit !

24296838_1511275768955576_3559494444270680313_n
24296838_1511275768955576_3559494444270680313_n
press to zoom
24301467_1511371395612680_4324050529940455048_n
24301467_1511371395612680_4324050529940455048_n
press to zoom
24294333_1511275352288951_6830292499505957794_n
24294333_1511275352288951_6830292499505957794_n
press to zoom
24296829_1511275535622266_3488670739561356464_n
24296829_1511275535622266_3488670739561356464_n
press to zoom
24232180_1511275322288954_4162178957460250700_n
24232180_1511275322288954_4162178957460250700_n
press to zoom
24231837_1511275662288920_4855682240472479223_n
24231837_1511275662288920_4855682240472479223_n
press to zoom
24174295_1511275672288919_8533240183752255402_n
24174295_1511275672288919_8533240183752255402_n
press to zoom
24130028_1511275365622283_4212951741550556468_n
24130028_1511275365622283_4212951741550556468_n
press to zoom
24231835_1511275575622262_3272010458893619018_n
24231835_1511275575622262_3272010458893619018_n
press to zoom
bottom of page