top of page

Ndjesë banorëve tē Gorës dhe Moglicēs për mungesën e energjisë elektrike ! Kam qëne sot në Gorë për tu njohur me situatën, e pēr tē marë masat e duhura bashkë me punonjësit e OSHEE-së e Njësisē Administrative

27867275_1582472278502591_5593038545951747199_n
27867275_1582472278502591_5593038545951747199_n
press to zoom
28168013_1582472515169234_4250406851020525111_n
28168013_1582472515169234_4250406851020525111_n
press to zoom
28059333_1582472398502579_7940327336296144983_n
28059333_1582472398502579_7940327336296144983_n
press to zoom
27973814_1582472155169270_9017945455797457861_n
27973814_1582472155169270_9017945455797457861_n
press to zoom
28168437_1582472458502573_4138927599320713904_n
28168437_1582472458502573_4138927599320713904_n
press to zoom
28168693_1582472355169250_5153356613409528638_n
28168693_1582472355169250_5153356613409528638_n
press to zoom
bottom of page