Bashkia Maliq fillon fazen e dyte per ndriçimet rrugore !

Ndrcim rrugor e sistemim rruge ne Lagjen Kupole Podgorie !

Kemi filluar me Zvirinen,Pendavinjin dhe Kolanecin !

Ne ditet ne vazhdim do punohet me fshatra te tjere!

Njesine Administrative Pojan !  

Sot kemi ndricuar edhe Zvezden !

18920597_1345330205550134_3762184617844855257_n
18920597_1345330205550134_3762184617844855257_n
press to zoom
18838869_1345330238883464_8658475620936743911_n
18838869_1345330238883464_8658475620936743911_n
press to zoom
18839061_1345330385550116_5268074350184007485_n
18839061_1345330385550116_5268074350184007485_n
press to zoom
18838898_1345330488883439_4564887652694580541_n
18838898_1345330488883439_4564887652694580541_n
press to zoom
18813244_1345330658883422_8793040228876523764_n
18813244_1345330658883422_8793040228876523764_n
press to zoom
18739937_1345330738883414_2240844810843269475_n
18739937_1345330738883414_2240844810843269475_n
press to zoom
18813642_1345330538883434_7696860598206867519_n
18813642_1345330538883434_7696860598206867519_n
press to zoom
18813879_1345330588883429_6367816662025535276_n
18813879_1345330588883429_6367816662025535276_n
press to zoom
18814375_1345330265550128_8419193932851447940_n
18814375_1345330265550128_8419193932851447940_n
press to zoom