top of page

Në Bashkinë Maliq me Drejtorin e Përgjithshëm të Agjencise për Mbështetjen e Vetëqeverisjes Vendore Z. Bekim Murati dhe Menaxherin e Projekteve . Shërbimi ndaj qytetarëve dhe Zyra me Një Ndalesë në fokus të takimit.

32748933_1674293395987145_9168580202756833280_n
32748933_1674293395987145_9168580202756833280_n
press to zoom
32681727_1674293479320470_4382053882549764096_n
32681727_1674293479320470_4382053882549764096_n
press to zoom
32655633_1674293392653812_4491812257130348544_n
32655633_1674293392653812_4491812257130348544_n
press to zoom
32630777_1674293382653813_5872357918799560704_n
32630777_1674293382653813_5872357918799560704_n
press to zoom
32597022_1674293375987147_1389302855172620288_n
32597022_1674293375987147_1389302855172620288_n
press to zoom
32430424_1674293499320468_3272622327723982848_n
32430424_1674293499320468_3272622327723982848_n
press to zoom
32557100_1674293469320471_7022054641701486592_n
32557100_1674293469320471_7022054641701486592_n
press to zoom
bottom of page