top of page

 Në Pojan ka filluar puna për ndërtim kanal kullues në periferi të fshatit

 Në Pojan ka filluar puna për ndërtimin e kanal kullues në periferi të fshatit . Projekti synon largimin e ujrave të tepërta në periudhën e dimirit dhe financohet nga të ardhurat e vetë Bashkisë Maliq

43195809_1864814426935040_72723807847097
press to zoom
43215720_1864814380268378_13590409536916
press to zoom
43182008_1864814433601706_51019410733835
press to zoom
43162563_1864817366934746_57821758977799
press to zoom
1/1
bottom of page