top of page

Në zonên ndërmjet Ormanit dhe Rrëmbecit duke liruar kanale të bllokuara ndër vite

27973237_1585932301489922_2462923127281913195_n
27973237_1585932301489922_2462923127281913195_n
press to zoom
28056691_1585932274823258_6708451466831284827_n
28056691_1585932274823258_6708451466831284827_n
press to zoom
28058816_1585932278156591_2178205312640820082_n
28058816_1585932278156591_2178205312640820082_n
press to zoom
28378848_1585932281489924_2924243483562328588_n
28378848_1585932281489924_2924243483562328588_n
press to zoom
bottom of page