top of page

Problemet e Ujitjes dhe Kullimit në Fushën e Maliqit

Në fokus të takimit të zhvilluar sot në Universitetin F.S.Noli Korçë . Prefekti i Qarkut Korçë Z.Dhori Spirollari , aktore lokale e qëndrorë, specialistë të fushës, diskutuan për hapat konkretë që duhet të ndiqen në vazhdimësi

31466755_1656743421075476_1806657853960749056_n
31466755_1656743421075476_1806657853960749056_n
press to zoom
31404210_1656743434408808_812263776932855808_n
31404210_1656743434408808_812263776932855808_n
press to zoom
31466755_1656743421075476_1806657853960749056_n (1)
31466755_1656743421075476_1806657853960749056_n (1)
press to zoom
31444815_1656743487742136_8380063862644277248_n
31444815_1656743487742136_8380063862644277248_n
press to zoom
bottom of page