top of page

Nga puna për riparimin dhe zgjerimin e segmentit rrugor që lidh fshatrat Osojë -Gjiinikas 4 km gjatësi

50922842_2013485395401275_89251555567971
press to zoom
50840182_2013485455401269_17105014131733
press to zoom
50263481_2013485402067941_10977058560210
press to zoom
50313590_2013485448734603_48672649450933
press to zoom
1/1
bottom of page