top of page

Nga takimi i sotëm me banorë të Qytetit Maliq për dhënie llogari e ballafaqim të punëve tē realizuara. 
I pranishëm Ministri i Bujqēsisë dhe Zhvillimit Rural Z.Niko Peleshi 

31934831_1664092300340588_4374309326370635776_n
31934831_1664092300340588_4374309326370635776_n
press to zoom
31949222_1664092433673908_9086550502111444992_n
31949222_1664092433673908_9086550502111444992_n
press to zoom
31531360_1664092437007241_8920656428230770688_n
31531360_1664092437007241_8920656428230770688_n
press to zoom
31899684_1664092253673926_1654636631820337152_n
31899684_1664092253673926_1654636631820337152_n
press to zoom
31543586_1664092347007250_4975402729728901120_n
31543586_1664092347007250_4975402729728901120_n
press to zoom
bottom of page