Jemi ne Fshatin Libonik duke pastruar kanalet dhe siperfaqet e ndotura ! Kerkojme mirekuptim nga banoret per nje mjedis te paster !

18920199_1350187378397750_7351029252507315702_n
18920199_1350187378397750_7351029252507315702_n
press to zoom
18921842_1350187348397753_3382127052384454612_n
18921842_1350187348397753_3382127052384454612_n
press to zoom
18921946_1350187298397758_8197646077319859873_n
18921946_1350187298397758_8197646077319859873_n
press to zoom