top of page

Oborr te sistemuar dhe teren sportiv ne shkollen e mesme Pirg në kete fillim te vitit shkollor !

 

Shkolla e Rrembecit ndryshon cdo dite !

 

Nxënesit e fshatit Rov kete vit shkojne në një shkollë të re !

 

Edhe kopshti fëmijëve dhe Qendra Shëndetësore në fshatin Velitërnë tashmë janë gati !

 

Shkolla 9-vjecare Podgorie në kohe rekord ka pesuar ndryshim rrenjesor !

 

Kopshti Vlocisht drejt fillimit te vitit te ri shkollor !

Ti gëzoni e suksese !

21762026_1442234385859715_8164601225842079394_n
21762026_1442234385859715_8164601225842079394_n
press to zoom
21751991_1442234382526382_276289823323786499_n
21751991_1442234382526382_276289823323786499_n
press to zoom
21730956_1442234282526392_6066450249132010040_n
21730956_1442234282526392_6066450249132010040_n
press to zoom
21730907_1442234285859725_4168965442381649957_n
21730907_1442234285859725_4168965442381649957_n
press to zoom
21730953_1442234495859704_685413493485667213_n
21730953_1442234495859704_685413493485667213_n
press to zoom
21728394_1442234492526371_6009171533147758531_n
21728394_1442234492526371_6009171533147758531_n
press to zoom
21728370_1442234375859716_4853668366605240085_n
21728370_1442234375859716_4853668366605240085_n
press to zoom
21728193_1442234389193048_7309117056212186286_n
21728193_1442234389193048_7309117056212186286_n
press to zoom
21740363_1439718522777968_372743847075984359_n
21740363_1439718522777968_372743847075984359_n
press to zoom
bottom of page