top of page

Operatori i Shperndarjes te Energjise Elektrike (OSHEE) fillon nga puna per zvendesimin e plote te rrjetit shperndares ne Qytetin Maliq!
Nje investim i rendesishem i cili eleminon defektet ne rrjet dhe peremireson tensionin per te gjithe konsumatoret!

19657159_1378199312263223_4635267108829309300_n
19657159_1378199312263223_4635267108829309300_n
press to zoom
19748579_1378204265596061_7289663237456237771_n
19748579_1378204265596061_7289663237456237771_n
press to zoom
19642673_1378199338929887_8627704250588414305_n
19642673_1378199338929887_8627704250588414305_n
press to zoom
19665371_1378199305596557_6826934012028906870_n
19665371_1378199305596557_6826934012028906870_n
press to zoom
bottom of page