top of page

Paisje të reja për Shkollën e Mesme Podgorie

 Pas rikonstruksionit të godinës një vit më parë , Ministria e Arsimit , Sportit dhe Rinisë fillon plotësimin e klasave me infrastrukturen e brendshme të nevojshme .

37731936_1765827560167061_5621195511299047424_n
press to zoom
37869770_1765827536833730_8314282366877040640_n
press to zoom
37757646_1765827553500395_6869827334145310720_n
press to zoom
37821911_1764972540252563_5809157427794280448_n
press to zoom
37735023_1764957560254061_651027852782731264_n
press to zoom
37730281_1764973643585786_1833239604124188672_n
press to zoom
37736027_1764957543587396_5552710191885058048_n
press to zoom
37878046_1764972603585890_7703731686051151872_n
press to zoom
1/1
bottom of page