top of page

Per nje mjedis te paster ! Bashkia Maliq nga sot ka filluar ndehyrjet në mbylljen e fushave ekzistuese te depozitimit te mbetjeve dhe kontroll te pergjithshem te territorit ! Apel e sensibilizim banoreve per kontributin e te gjitheve !

22851743_1475548125861674_5847405302912564068_n
22851743_1475548125861674_5847405302912564068_n
press to zoom
22853060_1475548129195007_8875085439487333498_n
22853060_1475548129195007_8875085439487333498_n
press to zoom
22815409_1475548172528336_6344976549636866238_n
22815409_1475548172528336_6344976549636866238_n
press to zoom
22730557_1475548152528338_4360094394045052491_n
22730557_1475548152528338_4360094394045052491_n
press to zoom
22780652_1475548199195000_7329745232452936185_n
22780652_1475548199195000_7329745232452936185_n
press to zoom
22788764_1475548122528341_5605831769759165233_n
22788764_1475548122528341_5605831769759165233_n
press to zoom
22729021_1475548102528343_5723466809313480938_n
22729021_1475548102528343_5723466809313480938_n
press to zoom
22688904_1475548235861663_1717293898696041369_n
22688904_1475548235861663_1717293898696041369_n
press to zoom
22688642_1475548192528334_7367206734002790166_n
22688642_1475548192528334_7367206734002790166_n
press to zoom
bottom of page