top of page

Sot, Përfaqësuesi i Avokatit të Popullit për Qarkun e Korçës, z.Egli Rustemi ka dëgjuar dhe ka marrë ankesat e banorëve të Bashkisë Maliq. Theksi u v'u në motivimin dhe përgjegjshmërinë e institucioneve të qeverisjes vendore për të trajtuar në kohë dhe zgjidhur ankesat e marra nga qytetarët

27973573_331712720653098_5388356427895362933_n
27973573_331712720653098_5388356427895362933_n
press to zoom
28167109_331712653986438_8236658526035917811_n
28167109_331712653986438_8236658526035917811_n
press to zoom
28276648_331712630653107_3215837850126670918_n
28276648_331712630653107_3215837850126670918_n
press to zoom
28280061_331712690653101_2831711167335791132_n
28280061_331712690653101_2831711167335791132_n
press to zoom
28056371_331712600653110_4184580167037959163_n
28056371_331712600653110_4184580167037959163_n
press to zoom
bottom of page