top of page

Bashkia Maliq fillon nga puna për '' Rikonstruksion te shkolles dhe qendres shendetsore fshati Rov ''! Shume godina kemi gjetur ne kete gjendje!!!!

18557485_1334321503317671_9081755317903636240_n
18557485_1334321503317671_9081755317903636240_n
press to zoom
18622317_1334344523315369_8007108643516095130_n
18622317_1334344523315369_8007108643516095130_n
press to zoom
18582123_1334322049984283_7459952745597293528_n
18582123_1334322049984283_7459952745597293528_n
press to zoom
18556289_1334344493315372_2328244313536595662_n
18556289_1334344493315372_2328244313536595662_n
press to zoom
bottom of page