Bashkia Maliq fillon nga puna për '' Rikonstruksion te shkolles dhe qendres shendetsore fshati Rov ''! Shume godina kemi gjetur ne kete gjendje!!!!

© Te gjitha te drejtat e rezervuara - Bashkia Maliq

18557485_1334321503317671_9081755317903636240_n