Bashkia Maliq fillon nga puna për '' Rikonstruksion te shkolles dhe qendres shendetsore fshati Rov ''! Shume godina kemi gjetur ne kete gjendje!!!!

© Te gjitha te drejtat e rezervuara - Bashkia Maliq

18622317_1334344523315369_8007108643516095130_n