top of page

Sistemim rrugë në fshatin Sovjan dhe Velitërnë (Lagjia e Re) -Njësia Administrative Pirg

39922722_1812369198846230_72260911819716
press to zoom
39913617_1812369532179530_42075873073493
press to zoom
39932520_1812369288846221_11791108364933
press to zoom
39878775_1812369428846207_22627404697776
press to zoom
39862012_1812374215512395_60134413925403
press to zoom
39799651_1812369448846205_72964376352690
press to zoom
39862012_1812374215512395_60134413925403
press to zoom
39811088_1812369322179551_22904524663548
press to zoom
39808041_1812369128846237_61145030725268
press to zoom
1/1
bottom of page