top of page

Situata e pêrmbytjeve në Bashkinê Maliq aktualisht është nên kontroll !

 

Strukturat e bashkisë janë në teren për të ndjekur cdo situatë në vazhdimësi por kemi probleme të vogla nē Gorë dhe Pirg për tē cilat po punohet për stabilizim e tyre, e ndërsa lumi Devoll po arrin maksimumin.

Ura e vjetër mbi lumin Devoll ( ura në hyrje të qytetit Maliq) nuk përballon prurjet e jashtezakonshme të ujit. Ka filluar rreth orës 22 kthimi i ujit mbrapsht, duke shkaktuar përmbytjen e fushës !

Situatē e vështirë në Kaskadën e Zëmblakut !

Lumi Devoll me prurje si asnjëherë !
Përmbytja e NS Elektrik të Zëmblakut drejt stabilizimit.

Lumi Devoll mbi kapacitetet normale ! Po mbajmë portat me regjim në varësi të prurjeve , për të eleminuar përmbytjen e fshatrave Pojan, Orman dhe Kreshpanj !

Lumi Devoll dëmton këmbët e urës në drejtimin kryqëzimi Zëmblak-Zvezdë Liqenas !

Ka probleme edhe me rruget Moglice -Dushar dhe me nje segment 20-30 m ne Mesmal. Ka filluar puna per riparimin e rruges Zerecit !

Ne foto e me poshtme do te shihni gjithe situaten e pershkruar me siper...

24312537_1509286372487849_6384452622564601622_n
24312537_1509286372487849_6384452622564601622_n
press to zoom
24296822_1510244609058692_6468835261211924666_n
24296822_1510244609058692_6468835261211924666_n
press to zoom
24296634_1510340225715797_2263056488336715711_n
24296634_1510340225715797_2263056488336715711_n
press to zoom
24294421_1509286365821183_7773971001132507327_n
24294421_1509286365821183_7773971001132507327_n
press to zoom
24294263_1510244549058698_3124707232199043143_n
24294263_1510244549058698_3124707232199043143_n
press to zoom
24232897_1510244652392021_3402920497108428447_n
24232897_1510244652392021_3402920497108428447_n
press to zoom
24232526_1511209215628898_5060103553761977056_n
24232526_1511209215628898_5060103553761977056_n
press to zoom
24232611_1510468125703007_2544552083884913892_n
24232611_1510468125703007_2544552083884913892_n
press to zoom
24231870_1510244635725356_7395655544117051385_n
24231870_1510244635725356_7395655544117051385_n
press to zoom
bottom of page