top of page

Sot në ditën pa makina !

Dita nderkombetare "#PaMakina", solli ne Bashkine Maliq nje aktivitet sensibilizues, ku moren pjese shume te rinj dhe te reja, si dhe shume qytetare te tjere, te cilet permes pedalimit levizen me biçikleta ne itinerarin Maliq-Libonik-Pylli i Fazaneve. Falenderojme te gjithe qytetaret qe u bene pjese e kesaj nisme sensibilizuese, si dhe gjejme rastin t'ju bejme thirrje te gjithve, qe te perdorin sa me pak makinat, dhe te perdorin sa me shume biçikletat, si nje aktivitet qe ndikon ne permiresimin e mjedisit dhe cilesine e jetes se qytetareve!
Falenderojme Policine Bashkiake si dhe Policine e Rendit per gadishmerine dhe korrektesine qe treguan!

21761661_1448156341934186_3244689645080435706_n
21761661_1448156341934186_3244689645080435706_n
press to zoom
21764933_1448156268600860_5104781268446355339_n
21764933_1448156268600860_5104781268446355339_n
press to zoom
21685992_1448156318600855_8305881802131056023_n
21685992_1448156318600855_8305881802131056023_n
press to zoom
21687490_1448156275267526_3773838862921430258_n
21687490_1448156275267526_3773838862921430258_n
press to zoom
21618057_1448156358600851_493950560118923885_n
21618057_1448156358600851_493950560118923885_n
press to zoom
21687558_1448156251934195_4883959980645775108_n
21687558_1448156251934195_4883959980645775108_n
press to zoom
bottom of page